fbpx
Monel’s Dream – #MadeWithLove

Sunt locuri care ne atrag de la prima privire. Într-o plimbare noaptea, când orașul doarme, și descoperi brusc, după un colțișor, un loc rupt dintr-o poveste.

O poveste a unor visătoare, care au transpus în fiecare detaliu căldura lor, priceperea, curiozitatea de a căuta mereu ceva nou și de a împărtăși tuturor bucuria descoperirii. 


Așa le cunoaștem. Și le redescoperim, mereu și mereu, prin preparatele lor. Noi, Digital Adviser, avem plăcerea, și provocarea, de a le fi alături în călătoria pe tărâmul gustului. Lucrăm cu forme geometrice, culori, lumini, unghiuri, perspective pentru a îngheța într-o imagine simplitatea, eleganța, contrastul, potrivirea ingredientelor în ingenioase preparate. Dăm valoarea meritată gustului și mirosului printr-o evidențiere a aspectul vizual. Echilibrăm creativitatea  preparatelor cu creativitatea imaginilor statice.

Acum, la mijloc de toamnă, stârnește-ți simțurile cu noua gamă vegană/vegetariană MonRoE à la Monel's Dream - Tea & Coffee! O experiență culinară plină de vitamine și minerale, cuprinsă în inepuizabila chimie... #MadeWithLove! 

Digital Adviser - amprentă vizuală pentru HoReCa.{{text}}

One thought on “Monel’s Dream – #MadeWithLove

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *