fbpx

Foto / Video de locație

Natură, repere geografice, culturale sau urbane - elemente pe care le îmbinăm armonios cu imagini din interior/exterior, evidențiind zonele care-ți pun cel mai bine în valoare locația.

Foto / Video de eveniment

Concerte sau festivaluri - muzicale, culturale sau gastronomice, ne ocupăm cu atenție de toate detaliile. Fotografiem, filmăm, postăm în social media la intervale regulate.

Foto / Video de produs

Identificăm, analizăm și fotografiem din unghiul potrivit, în locația ta sau la noi în studio, produsele relevante pentru afacerea ta. 

ADMINISTRARE CONTURI SOCIAL MEDIA

Stabilim împreună strategia și-ți administrăm atent conturile de Social Media. Creăm conținut original și relevant ca să ții în permanență legătura cu cei care te cunosc deja sau care au astfel șansa să te cunoască.

Grafica și print

Grafică originală pentru meniuri restaurante/beach baruri/terase, flyere, pliante, bannere, cărți de vizită. Print digital color față/verso în format maxim A3, laminat la cald/rece.

Foto Print Digital

Print digital prin sublimare (culori exceptionale si rezistență îndelungată în timp) în formate 10x15cm, 10x20cm, 13x10cm, 15x20cm, 20x25cm, 20x30cm, 20x20cm, 20x55cm, 20x80cm