fbpx
despre noi
despre noi:

Digital Adviser Project SRL - social media marketing, copywriting și fotografie.

2020-06-26-09824---a
Digital Adviser, HoReCa marketing expert

Zeci de mii de imagini de colecție, peste 20 de clienți mulțumiți, sute de GB de filmări video la sol și aeriene, zeci de materiale promoționale sau meniuri create, executate și livrate la timp.

Toate adunate și păstrate bine, în cei peste patru ani de experiență în fotografie, graphic design, digital marketing și creare de conținut.
Atenţia la detalii, sensibilitatea, imaginaţia, originalitatea, dar şi responsabilitatea sunt atribute ale echipei Digital Adviser,  aplicate în construirea unei imagini şi a unei identităţi vizuale de excepție.
Folosim natura, vremea bună, accesibilitatea, infrastructura, ambianţa, particularitățile zonei pentru a forma imaginea artistică a produsului turistic.
Folosim cultura, arta, gastronomia, evenimentele pentru a forma imaginea psihologică a acestuia. Ne concentrăm pe legătura emoţională care poate fi creată între vizitator şi destinaţie.
Preluând principiul unicităţii, ne dorim ca experienţa şi cunoştinţele noastre să diferenţieze, să evidenţieze şi să găsească acea particularitate unică a clienţilor noştri.
Experienţa de 4 ani în marketing-ul online ne asigură competenţele cognitive pentru a analiza şi identifica nevoile dumneavoastră, a punctelor forte care vă diferenţiază de concurenţă, a stabili strategiile ideale de marketing pentru o reflectare cât mai exactă a viziunii dumneavoastră în imaginea care ajunge pe piaţă.

Digital Adviser Project SRL
#Digital #WeBuildSmiles
Landscape photography
2020-09-19-02269
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
3
2020-09-25-03867
2020-03-13-04403